Open Food Facts - Produits alimentaires : ingrédients, nutrition, labels
Descripción
Open Food Facts répertorie les informations sur les produits alimentaires : ingrédients, informations nutritionnelles, labels etc.
Les données proviennent majoritairement de la collecte citoyenne (crowdsourcing) des informations.
Producer
Latest update
25 de abril de 2024
Licencia
Open Data Commons Open Database License (ODbL)
Metadata quality:
Data description filled
Files documented
License filled
Update frequency followed
File formats are open
Temporal coverage not set
Spatial coverage filled
All files are available
Metadata quality
Temporal coverage not set
36 Reuses
C'est fabriqué près de chez vous
Aplicación
Published on 21 de noviembre de 2013 by Stéphane Gigandet
There are no community resources for this dataset yet.
Information
Etiquetas
ID
53699e2aa3a729239d205dea
Temporality
Creation
21 de noviembre de 2013
Frequency
Tiempo real
Latest update
25 de abril de 2024
Cobertura espacial
Territorial coverage
Monde, France, Belgique, Suisse
Territorial coverage granularity
Ciudad francesa
Actions
Embed
Extras
datagouv_ckan_id
e0bc926b-061e-4696-92d7-14f8fd704f45
datagouv_ckan_last_sync
2014-09-16 10:00:12.786000
Statistics for the year
Views
22,5k
Downloads
7,8k
Reuses of this dataset
37
Followers
37